1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. BP Türkiye 100. yılını kutladı

BP Türkiye 100. yılını kutladı

Enerji Günlüğü - BP Türkiye, Türkiye'deki faaliyetlerinin 100’üncü yılını, Londra 2012 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nda destek verdiği Türk...

BP Türkiye 100. yılını kutladı

Enerji Günlüğü - BP Türkiye, Türkiye'deki faaliyetlerinin 100’üncü yılını, Londra 2012 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nda destek verdiği Türk sporcularla birlikte İstanbul’daki Four Seasons Bosphorus Otel’de düzenlediği gala gecesiyle kutladı.
Türkiye'de 1912 yılında faaliyetlerine başlayan ve Türkiye’nin çeşitli evrelerine tanıklık eden BP Türkiye, 100’üncü yılını 1 Kasım 2012, Perşembe günü İstanbul’daki Four Seasons Bosphorus Otel’de düzenlediği gala gecesiyle kutladı. BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Richard Harding ve BP Türkiye Yönetim Ekibi’nin ev sahipliğinde düzenlenen geceye şirket yöneticileri, devlet yetkilileri, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve medyadan davetliler katıldı.
Galada konuşma yaan BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Richard Harding, Türkiye’nin BP için çok önemli ve stratejik bir ülke olduğunu vurgulayarak, şartlar elverdiği takdirde en az bir 100 yıl daha Türkiye’de olmayı planladıklarını belirtti. Harding, BP Türkiye olarak, akaryakıt ve oto LPG, madeni yağlar, BP havacılık ve uluslararası petrol ve doğal gaz boru hatları gibi birçok farklı alanda faaliyetlerinin bulunduğunu ve bu faaliyetlerinin önümüzdeki yıllarda daha da büyüyeceğine inandıklarını söyledi.
BP Türkiye, geride kalan 100 yıllık Türkiye macerasının anlatıldığı bir de kitap hazırladı. Kitap, BP'nin 100 yılı, aynı zamanda hem sektörün hem de Türkiye'nin son 100 yılda geçirdiği sosyal ve ekonomik dönüşüme ışık tutacak bir içerikle hazırlanmış...

Önceki ve Sonraki Haberler