1. HABERLER

  2. PETROL

  3. BP Türkiye İngiltere`den ödülü kaptı

BP Türkiye İngiltere`den ödülü kaptı

Enerji Günlüğü - BP Türkiye tarafından Türk tüketicileri için geliştirilen BP Club Card, İngiltere’de yayınlanan “Loyalty Magazine” tarafından...

BP Türkiye İngiltere`den ödülü kaptı

Enerji Günlüğü - BP Türkiye tarafından Türk tüketicileri için geliştirilen BP Club Card, İngiltere’de yayınlanan “Loyalty Magazine” tarafından her yıl verilen “Sadakat Ödülleri”nde, gıda dışı kategorisinde  “Yılın En İyi Müşteri Sadakat Programı” seçildi. Londra’daki Grosvenor House Hotel’de 11 Haziran 2013 Salı gecesi düzenlenen ödül töreninde, prestijli ödülünü BP Türkiye adına, BP Türkiye Akaryakıt Teklif Müdürü Simge Ergun Camgözoğlu, Ketchup Agency adına Ketchup Agency Genel Müdürü Zerrin Hatiboğlu aldı.

Loyalty Magazine tarafından verilen “Sadakat Ödülleri”nde Avrupa ve Orta Doğu bölgesinde farklı sektörlerdeki firmalar tarafından uygulanan müşteri sadakat programları, inovasyon, mükemmellik, en iyi uygulama gibi açılardan değerlendirilerek sahiplerini buluyor.

BP Club Card’ın layık görüldüğü gıda dışı kategorisindeki “Yılın En İyi Müşteri Sadakat Programı”nda ise değerlendirme, müşteriye sunulan değer, markaya ve program yöneticilerinin elde ettiği ticari faydalar ve markanın gelişimine sağlanan katkılar gibi kriterler üzerinden yapılıyor. Sadakat Ödüllerine bu yıl 20’den fazla ülkeden 200’ün üzerinde başvuru gerçekleşti.

“Yılın En İyi Müşteri Sadakat Programı” ödülünü alan ve tüm Türkiye’de toplam 700 bin üyesi bulunan BP Club Card, Ketchup Sadakat Ajansı ile birlikte çalışarak müşterilerine Türkiye’nin önde gelen marka ve kuruluşlarıyla yeni fırsatlar sunarak üye sayısını da her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler