1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Burdur’da endüstriyel çatı GES’ler konuşulacak

Burdur’da endüstriyel çatı GES’ler konuşulacak

Enerji Günlüğü - Endüstriyel çatılara güneş enerji santralleri kurulumunun yol ve yöntemleri ile işin incelikleri Burdur ve Antalya’da tartışılacak. Burdur’da...

Burdur’da endüstriyel çatı GES’ler konuşulacak

Enerji Günlüğü - Endüstriyel çatılara güneş enerji santralleri kurulumunun yol ve yöntemleri ile işin incelikleri Burdur ve Antalya’da tartışılacak. 

Burdur’da 13 Şubat 2018 tarihinde, Antalya’da da 14 Şubat tarihinde endüstriyel çatılarda güneş sistemleri konusu ele alınacak. Enerji Günlüğü ile Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü GÜNDER'in de desteklediği etkinlikler Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından düzenleniyor. 

Burdur'daki Güneş Enerjisi Endüstriyel Çatı Sempozyumu, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Konferans Salonu'nda 13 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Bir gün sonra, yani 14 Şubat 2018 tarihinde ise yine BAKA tarafından düzenlenen sempozyum, Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılacak. 

Enerji Günlüğü Köşe Yazarı Hasan Yiğit’in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek etkinliklerin ilk oturumunda, ilgili kurumlardan uzmanlar katılacak ve işin mevzuat boyutu konuşulacak. İkinci oturumda modül üretim ve EPC şirketi CW Enerji ile invertör şirketleri KACO ve GoodWe temsilcileri, endüstriyel çatılara güneş sistemi kurulurken kullanılacak ekipmanlarda nelere dikkat edilmesi gerektiğinin ayrıntılarını anlatacak. 

Son oturumda ise Türk Standartları Enstitüsü temsilcileri güneş enerjisi santrallerinde ve ekipmanlarda yaşanabilecek sorunları, Kotra Sigorta’dan Osman Tüken güneş enerjisi santrallerinde sigorta çözümlerini anlatacak. 

Enerji Günlüğü / Antalya 

Önceki ve Sonraki Haberler