1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Burhan Ak, SEDAŞ Şebeke Bakım Müdürlüğü`nü astlendi

Burhan Ak, SEDAŞ Şebeke Bakım Müdürlüğü`nü astlendi

Enerji GÜnlüğü - Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) Şebeke İşletme Bakım Grup Müdürlüğüne, Yavuz Konuk'un emekliye ayrılmasıyla,...

Burhan Ak, SEDAŞ Şebeke Bakım Müdürlüğü`nü astlendi

Enerji GÜnlüğü - Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) Şebeke İşletme Bakım Grup Müdürlüğüne, Yavuz Konuk'un emekliye ayrılmasıyla, Burhan Ak getirildi. 

SEDAŞ’ın görev bölgesinde yer alan, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce deki acil hizmetler, arıza, bakım, onarım ekiplerinin bağlı olduğu Şebeke İşletme Grup Müdürlüğünde Yavuz Konuğun emekliliğiyle Grup Müdürlüğüne bağlı Müdürlüklerde de üst düzeyde görev değişimi oldu. SEDAŞ bünyesinde Proje ve İşletme Bakım birimlerinde yönetici olarak 30 yıla yakın hizmet veren Yavuz Konuk Nisan ayı itibariyle emekliye ayrıldı.

BURHAN AK DAĞITIM TRAFOLARI MÜDÜRÜ

SEDAŞ Dağıtım Trafoları Müdürü olarak görev yapan Burhan Ak, Yavuz Konuk’tan boşalan Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü görevine getirildi. Burhan Ak, 1999 yılında mühendis olarak başladığı görevini Başmühendis ve İşletme Müdür yardımcısı olarak sürdürmüştü. Ak, 2010 yılındanbu yana da SEDAŞ görev alanındaki tüm dağıtım trafolarının bakım ve onarım faaliyetlerini sürdürenve Şebeke İşletme Bakım Grup Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapan birimde, Dağıtım Trafoları Müdürü olarak görev yapıyordu.

SERKAN YİĞİT, DAĞITIM HATLARI MÜDÜRÜ

Burhan Ak’tan boşalan Dağıtım Trafoları Müdürlüğü görevine de daha önceDağıtım Hatları Müdürü olarak görev yapanReşat Karaman getirildi. Reşat Karaman’ın boşalttığı Dağıtım Hatları Müdürlüğü görevine de Alçak Gerilim Ölçüm Başmühendisi olarak görev yapan Serkan Yiğit getirildi. Serkan Yiğitten boşalanAlçak Gerilim Ölçüm Başmühendisliğine de Sezgin Çalk getirildi.

KOCAELİ ÇINAR ASLAN'A EMANET

Kocaeli de İl Müdürlüğü görevini de yürüten ve son dönemde Dağıtım Hatları Başmühendisi olarak görev yapan İsmail Söğüt’ün emekliye ayrılmasından sonra Kocaeli İl sorumlusu olarak bu göreve Çınar Aslan getirildi. Çınar Aslan uzun süredir Dağıtım Trafoları Başmühendisi olarak görev yapıyordu.

YAVUZ KONUK'A VEDA YEMEĞİ

Yavuz Konuk adına düzenlenen ve şebeke işletme grup müdürlüğü bünyesinde, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce'de çalışanların katıldığı veda yemeğinde, yeni Grup Müdürü Burhan Ak, Yavuz Konuk’a SEDAŞ’ta geçen hizmetleri için teşekkür plaketini takdim etti.

Önceki ve Sonraki Haberler