1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Bursa Anadolu Kız Lisesi verimlilik projesi ihale edilecek

Bursa Anadolu Kız Lisesi verimlilik projesi ihale edilecek

Çevre Bakanlığı Bursa Anadolu Kız Lisesi binasının enerji verimliliği dönüşümü işini, KABEV Projesi kapsamında ihale edecek. 

Bursa Anadolu Kız Lisesi verimlilik projesi ihale edilecek

Enerji Günlüğü - Çevre Bakanlığı Bursa Anadolu Kız Lisesi binasının enerji verimliliği dönüşümü işini, KABEV Projesi kapsamında ihale edecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Kamu Binalarında Enerji Verimliliği (KABEV) Projesi kapsamında Bursa Anadolu Kız Lisesi Enerji Verimliliği Tadilatı proje ve uygulama işlerini; Dünya Bankası satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, ulusal rekabetçi ihale yöntemi ve kapalı zarf usulüyle ihale edecek. 

İhale kapsamında imzalanacak Enerji Performans Sözleşmesi, Temiz Teknoloji Fonu’ndan finanse edilecek. 

Teklif Sahipleri ihtiyaç duydukları ilave bilgileri ve ihale dokümanlarını Yapı İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM), Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, Eskişehir Devlet Yolu (Dumlupınar Bulvarı), 9. km., No: 278, Çankaya, Ankara adresinde mesai saatleri içinde dâhilinde 10.00-12.00 ve 14.00-17.00 saatleri arasında inceleyebilecekler. 

Teklif Sahipleri elektronik ortamda Türkçe olarak hazırlanan ihale dokümanlarını, aynı adrese yazılı veya e-posta ile başvurarak ve bankaya yatırılacak geri ödemesiz 500 TL ödeyerek temin edebilecekler. 

Tekliflerin en geç 07 Aralık 2020 günü saat 15.00’e kadar; Yapı İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM), Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, Eskişehir Devlet Yolu (Dumlupınar Bulvarı), 9. km., No: 278, Çankaya, Ankara adresine teslim edilmesi gerekiyor. Elektronik tekliflere de izin verilecek. Teklif sahiplerinin, asgari 100.000 TL tutarında ve en az 150 gün geçerli olacak şekilde, geçici teminat mektubu sunmaları gerekecek. 

Teklifler Yapı İşleri Genel Müdürlüğü’nün adresinde Teklif Sahibi temsilcilerinin ve katılmak isteyebilecek başka tarafların huzurunda, 07 Aralık 2020 tarihinde saat 16.00’da açılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler