1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Bursa Belediyesi Merinos AKKM çatısına GES kurduracak

Bursa Belediyesi Merinos AKKM çatısına GES kurduracak

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Merinos AKKM çatısında 10 yıl boyunca gelir paylaşımı modeliyle işlettireceği bir çatı GES tesisi kurdurmak üzere ihale yapacak.

Bursa Belediyesi Merinos AKKM çatısına GES kurduracak

Enerji Günlüğü - Bursa Büyükşehir Belediyesi, Merinos AKKM çatısında 10 yıl boyunca gelir paylaşımı modeliyle işlettireceği bir çatı GES tesisi kurdurmak üzere ihale yapacak. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Bekediyeye ait Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinin (Merinos AKKM) çatısına, gelir paylaşımı modeli ile 2,5MWp gücünde güneş enerjisi santrali (GES) kurulumu ve 10 yıl süreyle işletildikten sonra Belediyeye bırakılması işleri için kapalı teklif usulüyle ihale yapacak. 

Merinos AKKM Çatı GES için 36.239.168,27 lira keşif bedeli ve 1.087.175,05 lira da geçici teminat tutarı belirlendi. 

İhale 22 Mart 2023 günü saat 11.30’da; Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yeni Hizmet Binası, Encümen Toplantı Salonu, Zafer Mahallesi, Ankara Yolu Caddesi, C-Blok, Zemin Kat, No: 1/1, Osmangazi, Bursa adresinde Belediye Encümeni huzurunda yapılacak. 

İhale evrakı, mesai saatleri içinde Bursa Büyükşehir Belediyesi, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, İhale Şube Müdürlüğünde ücretsiz görülebilecek ve aynı yerden 1.000 lira karşılığında temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç 21 Mart 2023 günü, saat 16.00’ya kadar, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, İhale Şube Müdürlüğüne teslim edilmesi ya da belirtilen saatte ulaşmış olacak şekilde postayla gönderilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler