1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Bursa Doğal Gaz Çevrim Santrali mal alacak

Bursa Doğal Gaz Çevrim Santrali mal alacak

Enerji Günlüğü – EÜAŞBursa Doğal Gaz Kombine Çevrim Santralı İşletme Müdürlüğünün ihtiyacı olan termal plazma kaplama makinesi yedeklerinin temini...

Bursa Doğal Gaz Çevrim Santrali mal alacak

Enerji Günlüğü – EÜAŞBursa Doğal Gaz Kombine Çevrim Santralı İşletme Müdürlüğünün ihtiyacı olan termal plazma kaplama makinesi yedeklerinin temini ve İşletme’ye teslimi işi için ihale açtı.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü(EÜAŞ)termal plazma kaplama makinesi yedeklerinin temini ve İşletme’ye teslimi işi için açtığı ihaleyi bugünkü Resmi Gazete’de yayınladı.

İhale, 28.11.2013 Perşembe günü saat 14:30’da EÜAŞ Bursa Doğalgaz Kombine Çevrim Santralı İşletme Müdürlüğü Toplantı Odası’nda gerçekleştirilecek.

İHALENİN KAPSAMI

İhale kapsamında, Protective cover (2 adet), Electrode holder (2 adet),Electrode (10 adet), Insulating ring (5 adet), Nozzle body (standart) (10 adet),Adapter aps hose to VPSspray gun (4 adet) ve Spray gun body 650-90 (2 adet) alınacak.

SON TEKLİF VERME TARİHİ 28 EKİM

İhale teklifleri 28 Ekim saat 14:30'a kadar EÜAŞ Bursa Doğalgaz Kombine Çevrim Santralı İşletme Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 30 TL

İhale dokümanı idarenin adresinde görülebilecek ve 30 Türk Lirası karşılığı EÜAŞ Bursa Doğalgaz Kombine Çevrim Santralı İşletme Müdürlüğü adresinden satın alınabilecek veya doküman bedelnii Vakıfbank şube kodu : 699 TR430001500158007286608322no’lu hesaba yatırarak ve kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere firma adresine gönderilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler