1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Bursa Linyit 33 işçi alacak

Bursa Linyit 33 işçi alacak

Enerji Günlüğü - T.K.İ./G.L.İ. Müessesesi Bursa Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü açık ihale usulü ile bir yıllığına 2 tekniker ve 33 işçi alacakT.K.İ./G.L.İ....

Bursa Linyit 33 işçi alacak

Enerji Günlüğü - T.K.İ./G.L.İ. Müessesesi Bursa Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü açık ihale usulü ile bir yıllığına 2 tekniker ve 33 işçi alacak

T.K.İ./G.L.İ. Müessesesi Bursa Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü 2 tekniker ve 33 işçi alım ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre, İşletme Müdürlüğünde ve Keles kontrol Şube Müdürlüğünde bulunan toplam 5 Adet Isı merkezinin (2 adet Tekniker, 3 adet Kaynakçı-Tesisat usta, 1 adet Tamir bakım mekanik usta ve 29 Ateşçi-Kaloriferci olmak üzere toplam 35 adet personel ile 12 Ay süreli işletilecek.

İHALE TARİHİ 20 ARALIK

İhale 20 Aralık 2013 tarihinde saat 14:00’da B.L.İ. Müdürlüğü (İhale Salonu) Gümüşpınar köyü Orhaneli/BURSA adresinde gerçekleştirilecek.

İhale teklifleri ihale tarih ve saatine kadar B.L.İ. Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı; B.L.İ. Müdürlüğü Satınalma Şube Müdürlüğü (Gümüşpınarköyü Orhaneli)0224 827 64 71 ve www.bli.gov.tr internet adresinde görülebilecek ve 100,00 TL, karşılığında aynı adreslerden alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler