1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Bursa Linyit İşletmesi mal ve hizmet alacak

Bursa Linyit İşletmesi mal ve hizmet alacak

Enerji Günlüğü - T.K.İ./G.L.İ. Müessessesi Bursa Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan 1 adet Hizmet ile 1 adet Mal alımı işi için ihale...

Bursa Linyit İşletmesi mal ve hizmet alacak

Enerji Günlüğü - T.K.İ./G.L.İ. Müessessesi Bursa Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan 1 adet Hizmet ile 1 adet Mal alımı işi için ihale ilanı verdi. 

İHALENİN KAPSAMI

T.K.İ./G.L.İ. Müessessesi Bursa Linyitleri İşletmesi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre,Isı merkezlerinde kullanılmak üzere 50 adet kazan plakası, 450 adet kazan ızgarası, 100 adet palet kulağı ve 600 adet palet zinciri alımı ve Ağır Bakım Onarım, Yıkama ve Yağlama hizmet alımı işinin 1 Mühendis, 3 Tekniker, 31 Adet (Ağır Bakım Onarım Usta, Kaynakçı, Elektrikçi, Kaportacı), 39 adet işçi (Lastik Tamir Usta, Yağcı, Yıkamacı, Şoför, Tevziatçı), 6 adet işçi (Oto Elektrik Usta, Takım Tezgahları Operatörü), olmak üzere toplam 80 personel ve 2 adet kamyon veya kamyonet en az 3,5- 4 ton, 1 adet Kamyon ise en az 7000 Kg,- 10.000 Kg yük taşıma kapasiteli 3 adet (4X4) çeker çift kabinli Pick-up ile 11 Ay süreli yaptırılması işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İHALE TARİHLERİ 15 KASIM VE 18 KASIM

Mal alım İhalesi, 15/11/2013 tarihinde, Saat 14:00’da; hizmet alım ihalesi de 18/11/2013 tarinde, saat 14:00’da B.L.İ. Müdürlüğü (Satınalma Şube Müdürlüğü İhale Salonu) Gümüşpınar köyü/Orhaneli-BURSA adresinde gerçekleştirilecek.

İhale teklifleri ihale tarih ve saatine kadar B.L.İ. Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DOKÜMAN BAEDELİ 100 TL

İhale dokümanları,www.bli.gov.tr internet adresinden görülebilecek veya ANKARA TKİ Genel Müdürlüğü-Satınalma Daire Başkanlığı (Hipodrom cad. No: 12/Y.Mahalle), TKİ Kurumu İzmir Gümrük Şefliği-Erzene Mah. 78. Sok. Bornova/İZMİR ve BURSA L.İ. Müdürlüğü-Satınalma Şube Müdürlüğü (Gümüşpınarköyü/Orhaneli) adreslerinde görülüp 100 TL karşılığında satın alınabilecek.

Ayrıca istekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler