1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Bursa linyit şoför hizmeti alacak

Bursa linyit şoför hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - T.K.İ./G.L.İ. Müessesesi Bursa Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü açık ihale usulü ile şoför hizmeti alacak.T.K.İ./G.L.İ. Müessesesi...

Bursa linyit şoför hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - T.K.İ./G.L.İ. Müessesesi Bursa Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü açık ihale usulü ile şoför hizmeti alacak.

T.K.İ./G.L.İ. Müessesesi Bursa Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, 360 günlüğüne ihtiyacı olan 15 adet en az 2010 model, 4x4 (dört çekerli) tip, çift kabinli pikabın, 31 adet şoför ile birlikte, genel toplamda 400.000 Km. çalıştırılması işi hizmet alım ilanını Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

İHALE TARİHİ

İhale, 24 Nisan 2014 tarihinde saat 14:00’de B.L.İ. Müdürlüğü (İhale Salonu) Gümüşpınar Köyü Orhaneli/BURSA adresinde yapılacak.

İHALE TEKLİFLERİ

İstekliler tekliflerini ihale tarih ve saatlerine kadar, B.L.İ. Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebilecekler veya iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderebilecekler.

İHALE DÖKÜMANLARI

İhale dokümanıB.L.İ. Müdürlüğü Gümüşpınar Köyü Orhaneli/BURSA (0224 827 64 71) adresinde görülebilecek ve 100 TL bedelle satın alınabilecek. Ayrıcawww.bli.gov.tr internet adresinden de görülebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler