1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Bursa’da 2 binada verimlilik projesi ihale edilecek

Bursa’da 2 binada verimlilik projesi ihale edilecek

Çevre Bakanlığı Bursa Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Yüksek İhtisas Hastanesi binalarının enerji verimliliği onarım işlerini, KABEV Projesi kapsamında ihale edecek. 

Bursa’da 2 binada verimlilik projesi ihale edilecek

Enerji Günlüğü - Çevre Bakanlığı Bursa Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Yüksek İhtisas Hastanesi binalarının enerji verimliliği onarım işlerini, KABEV Projesi kapsamında ihale edecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Kamu Binalarında Enerji Verimliliği (KABEV) Projesi kapsamında, Bursa Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi binalarının Enerji Verimliliği Onarımı işlerini; Dünya Bankası esas ve usulleri doğrultusunda, ihale edecek. 

Bursa Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Enerji Verimliliği Onarımı İşi ihalesi 16 Mart 2021 günü saat 12.00’de yapılacak. İhaleyle ilgili tekliflerin, en geç 16 Mart 2021 günü saat 11.00’e kadar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, Eskişehir Devlet Yolu (Dumlupınar Bulvarı), 9. km., No: 278, Çankaya, Ankara adresine teslim edilmesi gerekiyor. 

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enerji Verimliliği Onarımı İşi ihalesi ise aynı gün saat 16.00’da yapılacak. Hastane ihalesiyle ilgili teklifler de aynı gün saat 15.00’e kadar, aynı yere teslim edilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler