1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Bursa'da 3 jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Bursa'da 3 jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü -  Bursa ili Osmangazi ve İnegöl ilçelerinde bulunan toplam üç jeotermal saha ruhsatlandırılmak üzere ihale edilecek.Bursa Valiliği...

Bursa'da 3 jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü -  Bursa ili Osmangazi ve İnegöl ilçelerinde bulunan toplam üç jeotermal saha ruhsatlandırılmak üzere ihale edilecek.

Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu. 

Buna göre, Bursa ili İnegöl ilçesine bağlı Aşağıballık mevkiinde bulunan H23d3 / H23d4 / I23a1 / I23a2 paftaları ve 1.758,05 hektarlık ve Alaçam Kıran mevkiinde bulunan H22c4 pafta ve 5.000 hektarlık Jeotermal Kaynak ve Doğ.Mineralli Su sahası ile Osmangazi ilçesinde bulunan H21b3 / H22a4 / H22d1 paftaları ve  4.682,62 hektarlık jeotermal kaynak sahası ruhsatlandırılmak üzere açık teklif arttırma usulüyle ayrı ayrı ihale edilecek. 

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 01.11.2016 tarihinde saat 14.10'da başlayarak onar dakika arayla Bursa Valiliği-Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı 3. Kat Toplantı Salonu. Bursa Valiliği Çarşamba Ek Hizmet Binası 3. Kat Çırpan Mah. İlkbahar Cad. Güçlü Sok. Osmangazi / Bursa adresinde yapılacak. Teklifler ihale tarih ve saatine kadar aynı adrese yapılabilecek. 

İhale Şartname ve Ekleri ise ücretsiz olarak mesai saatleri içerisinde Bursa Valiliği-Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü Bursa Valiliği Çarşamba Ek Hizmet Binası 2. Kat Çırpan Mah. İlkbahar Cad. Güçlü Sok. Osmangazi/ Bursa adresinde görülebilecek ve 200 lira şartname bedeli, Defterdarlık Ek Bina Ahmetpaşa Mah. Ermutlu Sok. No: 15 Osmangazi / BURSA adresinde Bursa Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğüne yatırılmak suretiyle satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler