1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Bursa`da iki jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Bursa`da iki jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü - Bursa'nın Osmangazi ve Orhangazi ilçelerinde bulunan iki adet jeotermal kaynak sahası ihale edilecek. Bursa Valiliği Yatırım İzleme...

Bursa`da iki jeotermal saha ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü - Bursa'nın Osmangazi ve Orhangazi ilçelerinde bulunan iki adet jeotermal kaynak sahası ihale edilecek. 

Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nın bugünkü Resmi Gazete'de yayımladığı ilana göre, Bursa ili Osmangazi ilçesi Yiğitali mevkiinde 2.274,88 hektarlık Jeotermal Kaynak ve Doğ. Mineralli Su sahası ile Orhangazi ilçesi Keramet mevkiindeki 150,00 hektarlık jeotermal kaynak sahası üç yıllığına ruhsatlandırılmak üzere açık teklif arttırma usulü ile ayrı ayrı ihale edilecek.

İHALE TARİHİ VE YERİ

İhale 24.05.2016 tarihinde saat 14:00'da başlayıp onar dakika arayla her bir saha için ayrı ayrı yapılacak. İhale, Bursa Valiliği-Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı 3. Kat Toplantı Salonu Bursa Valiliği Çarşamba Ek Hizmet Binası 2. Kat Çırpan Mah. İlkbahar Cad. Güçlü Sok. Osmangazi/Bursa adresinde yapılacak.

Teklifler ihale tarih ve saatine kadar ihalenin yapılacağı adrese verilecek. İhale şartname ve ekleri ise 200 TL Altıparmak Cad. (Osmangazi Kaymakamlığı Yanı) Bursa Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'ne yatırılarak, Bursa Valiliği-Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü ve Bursa Valiliği Çarşamba Ek Hizmet Binası 2. Kat Çırpan Mah. İlkbahar Cad. Güçlü Sok. Osmangazi/Bursa adreslerinden alınabilecek.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler