1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Bursagaz`a Türkiye`nin En iyi 3`üncü İşvereni Ödülü

Bursagaz`a Türkiye`nin En iyi 3`üncü İşvereni Ödülü

Enerji Günlüğü - Bursagaz, Uluslararası Great Place to Work firmasının yaptığı, çalışanların memnuniyet modellemeleri kapsamında, Türkiye'nin "en...

Bursagaz`a Türkiye`nin En iyi 3`üncü İşvereni Ödülü

Enerji Günlüğü - Bursagaz, Uluslararası Great Place to Work firmasının yaptığı, çalışanların memnuniyet modellemeleri kapsamında, Türkiye'nin "en iyi 3.cü işvereni" ödülünü aldı.

Great Place to Work, Türkiye ve Kalder Bursa Şubesi işbirliğiyle, Bursagaz’ın ev sahipliğinde ‘Çalışan Odaklı Yaklaşımlar’ etkinliği düzenlendi.

EFQM Mükemmellik uygulamaları ve Great Place to Work Çalışan Memnuniyet Modellemesi’nin paylaşıldığı etkinliğe, Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, Great Place to Work Türkiye Genel Müdürü Eyüp Toprak ve Kalder Bursa Şube Başkanı Emin Direkçi ile Bursa’nın önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri katıldı.

Çalışanlara gizli olarak sorulan sorulara verilen yanıtlarla elde edilen puanla dereceye girip üçüncü oldukların anlatan Bursagaz Genel Müdürü Tola, "Türkiye’de bir firma tüm Avrupa’da ki 2200 tane firmanın yer aldığı yarışmada Türkiye’yi temsil eden tek firma olarak ödül aldı. İrlanda’nın başkenti Dublin’de verilen ödül töreninde Bursagaz’ı temsil etmekten çok büyük gurur duydum' dedi. Bursagaz olarak bir dizi sosyal sorumluluk içinde olduklarını da vurgulayan Tola, çalışanlarına yönelik kariyer ve gelişim planlaması gibi etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler