1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Bursalı COPA'nın yerli kombisi Eon, Çin pazarına girdi

Bursalı COPA'nın yerli kombisi Eon, Çin pazarına girdi

Bursalı Isı Sistemleri üreticisi COPA, yıllardır radyatör ihracatı gerçekleştirdiği Çin’e, kendi ürettiği kombileri de göndermeye başladı.

Bursalı COPA'nın yerli kombisi Eon, Çin pazarına girdi

Enerji Günlüğü - Bursa merkezli, yüzde 100 yerli sermayeli ısı sistemleri şirketi COPA ihracatta ürün ve pazar çeşitlendirmesine gidiyor. COPA geçtiğimiz Aralık ayında, Çin’de her sektörün en popüler markalarının ödüllendirildiği China Confortable Household Conference’da radyatör alanında 2020 yılının en popüler markası ödülünün sahibi oldu. COPA Isı Sistemleri Genel Müdürü Oktay Erdinç, “COPA bu prestijli ödülü 2 yıl üst üste kazanarak Çin pazarında dikkatleri çekmeyi başardı” dedi. 

BURSA’DA ÜRETİLDİ, ÇİN’E ULAŞTI 

COPA Isı Sistemleri Genel Müdürü Oktay Erdinç, dört kıtada 40’tan fazla ülkede faaliyet gösterdiklerini söyledi. Çin’e yönelik kombi ihracatıyla ilgili de konuşan COPA Isı Sistemleri Genel Müdürü Oktay Erdinç; “COPA olarak bugüne kadar dünyanın birçok noktasında farklı ürün gruplarımızla başarılı işlere imza attık. Çin’e, radyatörün ardından kombi de ihraç etmeye başladık. Bursa fabrikamızdan çıkan ürünler Çin’deki tüketiciler tarafından da kullanılmaya başlandı” dedi. 

EON KOMBİ YENİ PAZARLARA DA GİDECEK 

Çin’e kombi ihracatının Türkiye ve ısı sistemleri sektörü açısından kritik önem taşıdığını ifade eden Oktay Erdinç, “Dünya devi olarak ifade edilen Çin, COPA Eon kombiyi tercih etmeye başladı. Hedefimiz, 2022 yılında Çin’e yönelik ihracatımızın yüzde 30’unu kombinin oluşturması. COPA olarak dünyanın farklı pazarlarında kombi ihracatımızı artırmayı hedefliyoruz” dedi. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler