1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. BYD’nin elektrikli SUV modeli Kasım’da Türkiye’de

BYD’nin elektrikli SUV modeli Kasım’da Türkiye’de

Çinli elektrikli araç ve batarya üreticisi BYD (Build Your Dreams) ALJ Türkiye distribütörlüğünde Türk otomotiv pazarındaki yerini alıyor. 

BYD’nin elektrikli SUV modeli Kasım’da Türkiye’de

Enerji Günlüğü - Çin merkezli elektrikli araç üreticisi BYD üç modeliyle Türkiye pazarında bu yıl yerini alacak. BYD SEAL U, BYD TANG ve BYD DOLPHIN gibi markanın diğer modellerinin de gelecek yıl sunulması planlanıyor.

Dünyanın önde gelen elektrikli araç ve batarya üreticisi Çin merkezli BYD, geniş ürün gamı ve  “Bugün, Yarın, Daima” mottosuyla Türkiye’ye “merhaba” dedi. ALJ Türkiye distribütörlüğünde Türk otomotiv pazarındaki yerini alan BYD başlangıçta üç modeliyle Türkiye pazarında yerini alacak. BYD öncelikli olarak Kasım ayından itibaren BYD ATTO 3 modelini Türkiye’de teslim etmeye başlayacak. Bununla birlikte BYD HAN ve BYD SEAL modelleri ise 2024’ün ilk çeyreğinde Türkiye’de olacak. 2024’te yılı içerisinde ise farklı BYD modelleri de showroom’lardaki yerini alacak. 

Kasım ayından itibaren C segmentindeki SUV modeli BYD ATTO 3 ile satışlarına başlayacak olan BYD Türkiye, 2024 yılının ilk çeyreğinde de tasarım ödüllü BYD SEAL ve BYD HAN modellerini Türk kullanıcısıyla buluşturacak.

“OPERASYONLARIMIZI ÇOK YÖNLÜ DEĞERLENDİRİYORUZ”

BYD Türkiye Genel Müdürü İsmail Ergun Türkiye’de ilk kez tanıtılan BYD modellerinin lansmanında yaptığı konuşmada, Türkiye’de elektrikli araç pazarının dünyaya paralel bir şekilde çok hızlı gelişim gösterdiğini belirterek, “BYD Türkiye olarak operasyonlarımızı çok yönlü olarak değerlendiriyoruz. 2024 yılında bayi ağımızı Türkiye pazarının yüzde 82’sini kapsayacak şekilde yapılandıracağız. Kasım ayında satışların başlamasıyla birlikte ‘ BYD Dijital Bayi’ sistemini de devreye alacağız. Bu sayede 81 ilimizdeki müşterilerimize ulaşacağız. BYD modellerini tercih edenler ‘BYD Dijital Bayi’ üzerinden satın alma işlemini başlatmış olacaklar. Müşterilerimize en kaliteli ve eksiksiz hizmeti sunmak adına her ihtiyaca cevap verecek yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Bütün bayilerimizde markadan bağımsız olarak elektrikli araçlar hakkında en temel ve çok yönlü bilgileri müşterilere sunacak olan bir ‘Elektrikli Araç Danışmanı’ olacak. Bu kapsamda tüm bayilerimiz elektrikli otomobiller hakkındaki bütün soru işaretlerini ortadan kaldıracak şekilde yapılanıyor. BYD, tüm modellerinde 8 yıl/200.000 km garanti sunan tek marka olarak öne çıkacak. Ayrıca BYD modelleri için, satış, servis ve yedek parça gibi 360 derece hizmetleri en mükemmel şekilde ilk günden itibaren sunacağız” diye konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler