1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Çakıcıoğlu Akaryakıt ve Özturan Petrol`e CNG lisansı

Çakıcıoğlu Akaryakıt ve Özturan Petrol`e CNG lisansı

Enerji Günlüğü - EPDK, Çakıcıoğlu Akaryakıt'a CNG satış ve iletim-dağıtım olmak üzere iki, Özturan Petrol'e de birsıkıştırılmış doğalgaz...

Çakıcıoğlu Akaryakıt ve Özturan Petrol`e CNG lisansı

Enerji Günlüğü - EPDK, Çakıcıoğlu Akaryakıt'a CNG satış ve iletim-dağıtım olmak üzere iki, Özturan Petrol'e de birsıkıştırılmış doğalgaz (CNG) satış lisansı verdi. Urla Makina'nın LNG iletim lisansını ise sonlandırdı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu lisans kararlarını bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı.

Buna göre, EPDK, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Aralık ayında doğal gaz piyasasında 3 lisans verdi, 1 lisansı sona erdirdi.

Çakıcıoğlu Akaryakıt Nakliyat Mermer Tavukçuluk Otomotiv ve İnşaat-Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'ne 18/12/2014 tarihinden itibaren 30 (otuz) yıl süreli sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) iletim ve dağıtım lisansı ile sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) satış lisansı verildi.

Özturan Petrol Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne de 18/12/2014 tarihinden itibaren 12 (oniki) yıl süreli sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) satış lisansı verildi.

Ayrıca, Urla Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 20/10/2011 tarihli ve DİL/3466-4/260 numaralı Doğal Gaz İletim (LNG) Lisansı18.12.2014 tarihli ve 5360-8 sayılı Kurul Kararı ile sona erdirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler