1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Çalık Petrol'ün bir petrol arama ruhsatı sona erdi

Çalık Petrol'ün bir petrol arama ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - Çalık Petrol'ün Adıyaman, Gaziantep illerinde sahip bulunduğu AR/ÇPA/4614 hak sıra no.lu 1 adet petrol arama ruhsatının süresi sona...

Çalık Petrol'ün bir petrol arama ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - Çalık Petrol'ün Adıyaman, Gaziantep illerinde sahip bulunduğu AR/ÇPA/4614 hak sıra no.lu 1 adet petrol arama ruhsatının süresi sona erdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, ilgili ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu. 

Buına göre, Çalık Petrol Arama Üretim Sanayi ve Tic. A.Ş.'nin Adıyaman, Gaziantep illerinde sahip bulunduğu AR/ÇPA/4614 hak sıra no.lu 1 adet petrol arama ruhsatının müddeti 18.10.2016 tarihinde sona erdi. 

Şirket sorumluluklarının yerine getirilmemesi nedeniyle zarara uğramış olanlar varsa, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın Türk Petrol Kanunu Uygulama Yönetmeliğinin 26 ıncı maddesi gereğince şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekiyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler