1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Çamlıca 1 HES özelleştirilecek

Çamlıca 1 HES özelleştirilecek

Elektrik Üretim AŞ’ye (EÜAŞ) ait Kayseri Yahyalı'daki 84 MW'lik Çamlıca 1 hidroelektrik santrali ihale yoluyla özelleştiriliyor. 

Çamlıca 1 HES özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim AŞ’ye (EÜAŞ) ait Kayseri Yahyalı'daki 84 MW'lik Çamlıca 1 hidroelektrik santrali ihale yoluyla özelleştiriliyor. 

Özelleştirme İdaresi, Elektrik Üretim AŞ’ye ait Çamlıca 1 Hidroelektrik Santrali ile Santral tarafından kullanılan taşınmazları, işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirmek için, kapalı teklif açık artırma usulüyle ihale yapacak. Muhammen bedel açıklanmayan ihaleye sadece tüzel kişiler ve ortak girişim grupları katılabilecek. 

GEÇİCİ TEMİNAT 10 MİLYON TL

9 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek ihaleye katılmak için 15 bin TL tutarındaki şartname ve tanıtım dokümanı bedeli ile 10 milyon TL geçici teminat yatırmak gerekiyor. 

TEKLİF İÇİN SON TARİH  9 HAZİRAN 

İhale şartnamesi ve tanıtım dokümanı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’ndan temin edilebilecek. Tekliflerin en geç 09 Haziran 2021 tarihinde, saat 17:00’ye kadar elden teslim edilmesi isteniyor. 

YAHYALI'DAKİ SANTRAL 84 MW'LİK  

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde kurulu bulunan ve 84MWe/yıl elektriksel kapasiteye sahip olan Çamlıca I HES, daha önce de ihaleye çıkarılmış ancak teklifler asgari tutarın altında kaldığı için ihale iptal edilmişti. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler