1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Çan Linyitleri, kriblaj ve torbalama tesisi çalıştıracak

Çan Linyitleri, kriblaj ve torbalama tesisi çalıştıracak

Enerji Günlüğü - TKİ Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, 94 bin 800 ton kömürün satışa hazırlanması için kriblaj ve torbalama tesisi çalıştıracak.Türkiye...

Çan Linyitleri, kriblaj ve torbalama tesisi çalıştıracak

Enerji Günlüğü - TKİ Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, 94 bin 800 ton kömürün satışa hazırlanması için kriblaj ve torbalama tesisi çalıştıracak.

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Kurumu Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) Müessesesi Çan Linyitleri İşletmesi (ÇLİ) Müdürlüğü, kriblaj ve torbalama tesislerinin çalıştırılması hizmet alımı işi için ihale açtı.

Açık ihale usulü ile yapılacak ihale 17 Şubat 2017 Cuma günü saat 15:00’te Çan Linyitleri İşletme Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek.

İhaleye konu iş kapsamında, ÇLİ Müdürlüğü’ne ait kriblaj ve torbalama tesislerinde 94 bin 800 ton kömür 1 Mart 2017 - 31 Ağustos 2017 tarihleri arası 12 kişi, 1 Eylül 2017 - 31 Aralık 2017 tarihleri arası 20 kişi ile 10 ay süreli olarak satışa hazırlanacak.

Satın alınması zorunlu olan ihale dokümanı ÇLİ Satın Alma Şube Müdürlüğü’nde görülebilecek ve 150 TL karşılığında satın alınabilecek.

Tekliflerin en geç ihale saatine kadar ÇLİ Genel Muhaberatına ulaştırılması gerekiyor. Son başvuru saatine kadar idareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacak.

İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Ayrıca verilen tekliflerin geçerlilik süresinin ihale tarihinden itibaren en az 7 takvim günü olması gerekiyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler