1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Çan Linyitleri yedek parça alacak

Çan Linyitleri yedek parça alacak

Enerji Günlüğü - ELİ Çan Linyitleri İşletmesi, Hidrolik Ekskavatörlerde ve Greyderlerde kullanılmak üzere toplam 430 kalem yedek parça satın alacak.Türkiye...

Çan Linyitleri yedek parça alacak

Enerji Günlüğü - ELİ Çan Linyitleri İşletmesi, Hidrolik Ekskavatörlerde ve Greyderlerde kullanılmak üzere toplam 430 kalem yedek parça satın alacak.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi (ELİ) Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, HİTACHİ 1200 Hidrolik Ekskavatörlerde kullanılmak üzere 280 kalem ve CAT 16 H Greyderlerde kullanılmak üzere 150 kalem yedek parça temini için ihale açtı. İhale ilanları bugünkü Resmi Gazete’de yer aldı.

Açık ihale usulü ile yapılacak ihaleler 8 Şubat 2017 günü ÇLİ Satın Alma Şube Müdürlüğü toplantı salonlarında gerçekleştirilecek. Hidrolik Ekskavatörler için alınacak malzemelerin ihalesi saat 11:00’de, Greyderler için alınacak malzemelerin ihalesi ise saat 15:00’te yapılacak.

İhale dokümanları Çan’da, ÇLİ Satın Alma Şube Müdürlüğü adresinde görülebilecek ve 200 TL ve 150 TL bedel karşılığında aynı adresten temin edilebilecek.

İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler.

İstekilerin tekliflerini ihalelerin saatine kadar İdare’ye ulaştırması gerekiyor. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren en az 30 takvim günü olmak zorunda.

 

  

Önceki ve Sonraki Haberler