1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Çan Termik Santrali`ndeki arızanın giderilmesi için ihale açıldı

Çan Termik Santrali`ndeki arızanın giderilmesi için ihale açıldı

Enerji Günlüğü - Uzun süredir çalıştırılmadığı için CHP milletvekillerinin bölgede inceleme gezisi yapmasına yol açan Çan Termik Santrali'ndeki...

Çan Termik Santrali`ndeki arızanın giderilmesi için ihale açıldı

Enerji Günlüğü - Uzun süredir çalıştırılmadığı için CHP milletvekillerinin bölgede inceleme gezisi yapmasına yol açan Çan Termik Santrali'ndeki arızanın giderilmesi için ihale açıldı.
Elektrik Üretim Anonin Şirketi 18 Mart Çan Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, jeneratör elektronik kartı alımı ve tamiri işi yaptırmak üzere ihale açtı. İhale, 2 adet 800 kW Cummins marka dizel jeneratöre ait 8 kalemde toplam 9 adet elektronik kartın alımını ve 2 adet kartın dizel jeneratörlere montajı ile mevcut arızanın giderilmesini kapsıyor. Bölge sakinleri ve muhalefet partisinin, santralin uzun süredir bilinçli olarak çalıştırılmadığı yönündeki iddia ve eleştirilere rağmen, ihaleye konu işin teslim tarihi, katılacak isteklilere bırakıldı.
İhale, Çan Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Komisyon Toplantı Salonu'nda 30 Kasım 2012 saat 14:00'te yapılacak. Teklif vereceklerin almak zorunda olduğu ihale dokümanının bedeli KDV dahil 20,00 lira. Tekliflerin ihale saatine kadar Çan Termik Santrali İşletme Müdürlüğü'ne verilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler