1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Çanakkale Boğazı`nın altından elektrik geçirme ihalesi

Çanakkale Boğazı`nın altından elektrik geçirme ihalesi

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü 380 kV Lapseki 2 – Sütlüce 2 Denizaltı Kablo Bağlantısı işi için uluslararası...

Çanakkale Boğazı`nın altından elektrik geçirme ihalesi

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü 380 kV Lapseki 2 – Sütlüce 2 Denizaltı Kablo Bağlantısı işi için uluslararası rekabete açık ihaleye çıktı.

Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası'ndan değişik para birimlerinde Güney Doğu Avrupa Enerji Topluluğu (ECSEE APL-6) Projesi için alınan gelirin bir kısmı ile finanse edilecek olan 380 kV Lapseki 2 – Sütlüce 2 Denizaltı Kablo Bağlantısı işi, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası ile yeni bir anlaşma olmaması halinde TEİAŞ’ın kendi öz kaynaklarından karşılanacak.

İŞİN KAPSAMI

Malların Temini (380 kV çapraz-bağlı polietilen (XLPE) izoleli güç kabloları ve aksesuarları, fiber optik kablolar ve aksesuarları), testi, nakliyesi, teslimi, gümrükteki gerekli hizmetler ve sahadaki depolama, mühendislik ve projelendirme hizmetleri, kurulumun tamamlanması, konstrüksiyon, tesis/yapım, süpervizyon, inşaat işleri, devreye alma, saha testleri ve 380 kV Lapseki 2 – Sütlüce 2 Denizaltı Kablo Bağlantısı İşinin istenen çalışma koşullarında teslim edilmesi.

İHALE İÇİN SON TEKLİF TARİHİ 9 ŞUBAT

İhale teklifleri 19/02/2013 tarihinde 14:00’a (yerel saatle) kadar ya da öncesinde TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM ANONİM ŞİRKETİ (TEİAŞ),TİCARET DAİRESİ BAŞKANLIĞI Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. 2/15, Oda No: 15035B Çankaya - ANKARA / TURKEY adresine yapılabilecek.Bütün Teklifler 1.000.000,- (bir milyon) EURO ya da muadili serbest döviz kuru değerinde geçici teminat ile birlikte teslim edilecek. Aynı adresten ihale belgeleri 1.150 TL ya da 600 ABD Doları karşılığında alınabilecek.

Teklifler teklif sahiplerinin katılım için seçilmiş temsilcilerinin huzurunda TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM ANONİM ŞİRKETİ (TEİAŞ) SEFER KUL TOPLANTI SALONU, Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No:2, Giriş Katı Çankaya - ANKARA / TURKEY adresinde 19/02/2013tarihinde 14:00’da (yerel saatle) açılacak.

ÇANAKKALE BOĞAZI'NIN ALTINDAN ELEKTRİK GEÇİRME İHALESİ ERTELENDİ

Önceki ve Sonraki Haberler