1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Çanakkale Boğazı`nın altından elektrik geçirme ihalesi ertelendi

Çanakkale Boğazı`nın altından elektrik geçirme ihalesi ertelendi

Enerji Günlüğü - Çanakkale Boğazı’nın altında gerçekleştirilecek 380 kV Lapseki 2 – Sütlüce 2 Denizaltı Kablo Bağlantısı işi için uluslararası...

Çanakkale Boğazı`nın altından elektrik geçirme ihalesi ertelendi

Enerji Günlüğü - Çanakkale Boğazı’nın altında gerçekleştirilecek 380 kV Lapseki 2 – Sütlüce 2 Denizaltı Kablo Bağlantısı işi için uluslararası rekabete açık ihalesinin teklif verme tarihi uzatıldı.

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü 22 Kasım 2013 tarihli Resmi Gazete ile 23 Kasım 2013 tarih Resmi Gazete’de yayımlananihale ilanının 6. ve 7. maddelerinde yer alan teklif açılış tarihi ertelemelerini bugünkü Resmi Gazete’de duyurdu.

Buna göre Teklifler 02/04/2014 tarihinde 14:00’a (yerel saatle) kadar ya da öncesinde aşağıda belirtilen büro adresine teslim edilecek ve bütün Teklifler 1.000.000,- (bir milyon) EURO ya da muadili serbest döviz kuru değerinde geçici teminat ile birlikte teslim edilecek.

Yine, Teklifler teklif sahiplerinin katılım için seçilmiş temsilcilerinin huzurunda TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM ANONİM ŞİRKETİ (TEİAŞ) SEFER KUL TOPLANTI SALONU, Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No: 2, Giriş Katı Çankaya - ANKARA/TURKEY adresinde 02/04/2014 tarihinde 14:00’da (yerel saatle) açılacak.

ÇANAKKALE BOĞAZI'NIN ALTINDAN ELEKTRİK GEÇİRME İHALESİ

Önceki ve Sonraki Haberler