1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. CAPATECT’ten ‘Solar Şarj İstasyonları’

CAPATECT’ten ‘Solar Şarj İstasyonları’

Enerji Günlüğü - Capatect, dışarıdan hiçbir elektrik bağlantısı olmayan, sadece güneş enerjisi ile çalışan cep telefonu şarj istasyonlarını hayata...

CAPATECT’ten ‘Solar Şarj İstasyonları’

Enerji Günlüğü - Capatect, dışarıdan hiçbir elektrik bağlantısı olmayan, sadece güneş enerjisi ile çalışan cep telefonu şarj istasyonlarını hayata geçiriyor.

Filli Boya Yalıtım - Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ilk olarak Ankara Yenimahalle Belediyesi ana nizamiye girişi, Ragıp Tüzün Parkı Ana girişi ve İzmir Bornova Belediyesi Bornova Meydanı’na kurduğu şarj istasyonlarını hayata geçiriyor.

İstasyonlarda, aynı anda birden fazla cep telefonu ve USB bağlantılı elektrikli eşyalar ücretsiz şarj edilebilecek. Güneşli zamanlarda üzerindeki bataryaya biriktirdiği elektrik enerjisi ile gece ve güneşsiz günlerde de hizmete devam edecek olan istasyonlar, deprem gibi doğal afetlerdeki genel elektrik kesintilerinde de hizmet verecek.

"Solar Şarj İstasyonları" ile Capatect, doğal kaynakların sürdürülebilirliğini ve karbon salınımının azaltılmasını hedefliyor ve güneş enerjisini günlük hayatımıza ne kadar kolay adapte edilebileceğimize dikkat çekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler