1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Carbon Centrum, 5 milyon euro değerleme üzerinden yatırım aldı 

Carbon Centrum, 5 milyon euro değerleme üzerinden yatırım aldı 

Enerji dönüşümü ve sosyal etki üzerine çalışmalar yapan Carbon Centrum, 5 milyon euro değerleme üzerinden yatırım aldı. 

Carbon Centrum, 5 milyon euro değerleme üzerinden yatırım aldı 

Enerji Günlüğü - Enerji dönüşümü ve sosyal etki üzerine çalışmalar yürüten Carbon Centrum, tohum öncesi yatırım turunun başarılı bir şekilde tamamlandığını duyurdu. Girişim; Logo Ventures, TechOne VC, InnoEnergy ve Antler’in katıldığı turda 5 milyon euro değerleme üzerinden yatırım aldı.

Girişim, başta mobilite, enerji ve perakende sektörlerinde faaliyet gösterenler olmak üzere 500'den fazla çalışana sahip sürdürülebilirlik stratejisi bulunan şirketlere hizmet sağlıyor. Gerçek zamanlı Scope 3 ölçümleri ve kapsamlı dengeleme stratejileri sunan Carbon Centrum, bu kuruluşların ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyor.

Carbon Centrum, şirketlerin sürdürülebilirlik çabalarını kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına sorunsuz bir şekilde entegre edebilmelerine de olanak tanıyor. Çalışanlar, sadece daha yeşil bir gezegene katkıda bulunmakla kalmayıp, aynı zamanda ek gelir imkanına da sahip oluyor.

ŞİRKETLER SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK HEDEFLERİNE ULAŞABİLECEK

Yatırım turuna ilişkin açıklamalarda bulunan Carbon Centrum CEO’su Çağrı Selçuklu, “Bu yatırım turu, Carbon Centrum için önemli bir adımı temsil ediyor. Bu dönüşümsel yolculuğa başlarken kurucularımız, zengin girişimcilik geçmişlerinden de faydalanarak; mobilite, enerji ve perakende sektörlerindeki şirketlerle iş birliği yapmaya odaklandı. Bu iş birlikleri, şirketlere sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarını sağlamanın yanı sıra, çalışanlarını sürece dahil etme olanağı tanıyacak” ifadelerini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler