1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Çatalağzı-B Termik Santrali’ne hizmet alınacak

Çatalağzı-B Termik Santrali’ne hizmet alınacak

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) Çatalağzı Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, Çatalağzı-B Termik Santralı’nin Kül Sevk Sistemi...

Çatalağzı-B Termik Santrali’ne hizmet alınacak

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) Çatalağzı Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, Çatalağzı-B Termik Santralı’nin Kül Sevk Sistemi Geri Kazanım Suyu Hattına By-Pass Hattı (malzeme ve işçilik dahil) yapılması ve çalışır halde teslimi işini ihale edecek.

EÜAŞ, Çatalağzı-B Termik Santralı’nin 'nin Çatalağzı-B Termik Santralı’nin Kül Barajında bulunan Bez Filtrelerin Değişimi ve Çelik Boru Hatlarının 60 günlüğüne Kontrolü İşi ile ilgili ihaleyi bugünkü Resmi Gazete’de ilan etti.

İHALE TARİHİ 21 OCAK

İhale, 21 Ocak 2014 Salı günü saat 14.00’da Çatalağzı-B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Işıkveren- Zonguldak adresinde yapılacak.

SON TEKLİF VERME TARİHİ 22 ARALIK

Teklifler, 22/12/2013 saat 14:00’e kadar EÜAŞ ÇATALAĞZI TERMİK SANTRALI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta ve kargo vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı EÜAŞ ÇATALAĞZI TERMİK SANTRALI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ IŞIKVEREN - ZONGULDAK adresinde görülebilecek ve 200,00 TL karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler