1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Çay işletmeleri elektrik malzemeleri alacak

Çay işletmeleri elektrik malzemeleri alacak

Enerji Günlüğü - Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ihtiyacı olan 75 Sarf Elektrik malzemesi ve 24 Kalem Elektrik  Kablo Malzemesini%20 artar - azalır...

Çay işletmeleri elektrik malzemeleri alacak

Enerji Günlüğü - Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ihtiyacı olan 75 Sarf Elektrik malzemesi ve 24 Kalem Elektrik  Kablo Malzemesini%20 artar - azalır opsiyonlu olarak açık ihale usulü ile satın alacak.

Rize Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü %20 artar - azalır opsiyonlu olarak satın alacağı 75 Sarf Elektrik malzemesi ve 24 Kalem Elektrik Kablo Malzemesinibu günkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre, 75 Sarf Elektrik malzemesi alım ihalesine katılmak isteyenler 20.12.2013 günü saat 14.30’a kadar Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Haberleşme ve Arşiv Müdürlüğü, Evrak Kayıt Bürosu - Rize adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekiyor. Teklif mektupları aynı gün saat 14.00’da açılacak. ihaleşartnameler i ise, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı, RİZE adresinden 80,00-TL bedelle tahsil fişi karşılığında temin edilebilecek.

24 Kalem Elektrik Kablo Malzemesi alım ihalesine katılmak isteyenler 20.12.2013 günü saat 14.00’a kadar Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Haberleşme ve Arşiv Müdürlüğü, Evrak Kayıt Bürosu - Rize adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekiyor. Teklif mektupları aynı gün saat 14.00’da açılacak. ihaleşartnameler i ise, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı, RİZE adresinden 80,00-TL bedelle tahsil fişi karşılığında temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler