1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Çaykur, basınçlı kazan alacak

Çaykur, basınçlı kazan alacak

Enerji Günlüğü - Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, yüksek basınçlı buhar kazanları ve ekipmanları satın alacak.Çaykur'dan yapılan duyuruda, "Teşekkülümüz...

Çaykur, basınçlı kazan alacak

Enerji Günlüğü - Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, yüksek basınçlı buhar kazanları ve ekipmanları satın alacak.

Çaykur'dan yapılan duyuruda, "Teşekkülümüz ihtiyacı olan Yüksek Basınçlı Buhar Kazanları ve Ekipmanları %20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında Açık İhale Usulü ile satın alınacaktır" denildi.

İhaleye ilişkin şartnameler Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı/RİZE adresinden 100 TL bedelle tahsil fişi karşılığında temin edilebilecek.

SON BAŞVURU 27 AĞUSTOS 2015

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin teklif mektuplarını en geç 27 Ağustos 2015 günü saat 14.00’e kadar Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Haberleşme ve Arşiv Müdürlüğü, Evrak Kayıt Bürosu - Rize adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekiyor. İhaleye gönderilecek teklif mektupları aynı gün saat 14.00’te açılacak.

İhale alternatif ve kısmi tekliflere kapalı tutuldu. Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 günü kapsayacak.

İsteklilerden, teklif edecekleri bedelin KDV hariç en az %3’ü oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç % 6’sı oranında kesin teminat alınacak.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler