1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Çeçen: Elektrik dağıtımda iş güvenliği için kamu-özel sektör işbirliği vazgeçilmez

Çeçen: Elektrik dağıtımda iş güvenliği için kamu-özel sektör işbirliği vazgeçilmez

ELDER Başkanı Serhat Çeçen, elektrik dağıtım faaliyetinde, kamu-özel sektör işbirliği vazgeçilmez nitelikte bir öneme sahip olduğunu söyledi. 

Çeçen: Elektrik dağıtımda iş güvenliği için kamu-özel sektör işbirliği vazgeçilmez

Enerji Günlüğü - ELDER Başkanı Serhat Çeçen, elektrik dağıtım faaliyetinde, kamu-özel sektör işbirliği vazgeçilmez nitelikte bir öneme sahip olduğunu söyledi. 

ELDER tarafından “Vizyon Sıfır” temasıyla düzenlenen 3. Elektrik Dağıtım Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi’nde yaptığı konuşmada, tehlikeli ve çok tehlikeli işler sınıfına giren elektrik dağıtım faaliyetinde, kamu-özel sektör işbirliği vazgeçilmez nitelikte bir öneme sahip olduğunu söyledi. 

Çeçen, “Bildiğiniz üzere, 2008 yılında başlayan ve 2013 yılında sona eren Elektrik Dağıtım Şirketleri özelleştirmeleriyle birlikte, özel sektörümüzün sorumlulukları giderek genişlemektedir. 83 milyon vatandaşımıza ve 45 milyon tüketicimize yılın 365 günü ve günün 24 saati kesintisiz hizmet vermenin çabası ve gururu içindeyiz. Bu amaçla 1.1 milyon kilometre hat uzunluğuna ve 210 bin adet trafo sayısına ulaşan şebekemize, özelleştirilmelerin tamamlandığı 2013 yılını takip eden 2014-2019 döneminde güncel enflasyon rakamlarıyla 40 milyar TL’lik yatırımı gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra bakım ve onarım faaliyetlerimizi de aksatmadan, eksiksiz sürdürüyoruz” dedi.

Sabiha KÖTEK - Enerji Günlüğü/Antalya

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler