1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Çekmeköy Belediyesi benzinlik inşa ettirip kiraya verecek

Çekmeköy Belediyesi benzinlik inşa ettirip kiraya verecek

Çekmeköy Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesinde akaryakıt istasyonu inşa ettirip kiraya vermek istiyor.

Çekmeköy Belediyesi benzinlik inşa ettirip kiraya verecek

Enerji Günlüğü - Çekmeköy Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesindeki bir arsası üzerine akaryakıt istasyonu inşa edilmesi ve 25 yıllığına kiralanması için ihale yapacak. 

Çekmeköy Belediyesi Başkanlığı, İstanbul ilinin Çekmeköy ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesinde, 4122 numaralı parseldeki 2.807m² yüzölçümlü taşınmaz üzerine projeye uygun akaryakıt tesisinin yaptırılması ve 25 yıl süreyle sınırlı ayni hak tesisi ile intifa hakkının kullandırılması için kapalı teklif usulüyle ihale yapacak. 

İhale, 12 Eylül 2023 günü saat 11.30’da, Çekmeköy Belediyesi Başkanlık Binası, 1. Kat Toplantı Salonu, Merkez Mahallesi, Piri Reis Caddesi, No: 5, Çekmeköy, İstanbul adresinde İhale Komisyonu huzurunda yapılacak. 

İhale konusu akaryakıt tesisinin inşasıyla ilgili 33.684.856,16 lira tahmini maliyet ve yıllık 280.000 lira intifa hakkı muhammen bedeli hesaplandı. 25 yıllık toplam intifa hakkı muhammen bedeli ise 84.000.000 lira olarak bildirildi. İstekliler ihaleye katılabilmek için 2.520.000 lira geçici teminat verecekler. 

İhale evrakı, 5.000 lira karşılığında Çekmeköy Belediyesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü ihale saatine kadar, İhale Komisyonuna ulaştırılmış olması gerekiyor. Ayrıca teklif dosyalarındaki belgelerin ihale tarihinden itibaren geriye doğru en çok 6 ay önce alınmış olma şartı aranacak.

Önceki ve Sonraki Haberler