1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Çekmeköy İGDAŞ binası açıldı

Çekmeköy İGDAŞ binası açıldı

İGDAŞ, Çekmeköy’de yeni şebeke şefliği binasını hizmete sundu. Şebeke binasının 3 farklı ilçeye hizmet vermesi planlanıyor.

Çekmeköy İGDAŞ binası açıldı

Enerji Günlüğü - İGDAŞ, Çekmeköy’de açılışı gerçekleşen şebeke hizmet binası faaliyete geçti. Yeni binanın Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe ilçelerine hizmet vereceği bildirildi.

İGDAŞ’ın Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe olmak üzere üç ilçeye hizmet vermesi planlanan yeni şebeke şefliği binası açıldı. İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde gerçekleşen 150 Günde 150 Proje kapsamındaki açılış töreninde, 187 bin 77 doğal gaz kullanıcısına daha rahat hizmet verileceği vurgulandı.

İGDAŞ’ın yeni binasıyla birlikte Ataşehir ve Sancaktepe şebeke şefliklerinin doğal gaz dağıtım şebekesindeki yüklerinin daha dengeli dağıtılacağı dile getirilirken aynı anda üç şebekede birden hizmet kalitesinin artacağı belirtildi.

 

igdas-cekmekoy-ibb.jpg

 

İGDAŞ'ın Çekmeköy şebeke açılış töreninde konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, “Bugün burada 1 milyon hemşehrimize hizmet verecek şebeke binamızın açılışı için bir aradayız. İGDAŞ olarak İstanbullu hemşehrilerimizin yaşamlarının kalitesini arttırabilmek, insana saygı duyabilen prensiple yol alabilmek amacıyla geceli gündüzlü çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızdan bir kısmı 150 Günde 150 Proje kapsamında sizlerle buluştu” ifadelerine yer verdi.

“DOĞAL GAZA ERİŞİMİ OLMAYAN BİR NOKTA KALMASIN İSTİYORUZ”

İBB’nin yol haritasının; şehrin adil, yeşil ve yaratıcı bir şehir haline getirilmesi olduğunu söyleyen Çağlar, açılış konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“Bütün İstanbulluların en konforlu şekilde ısınmasına önem verdiğimizi ifade ederek İGDAŞ durmaksızın yatırımlarına devam ediyor. Doğal gaza erişimi olmayan bir nokta kalmasın istiyoruz. Geçen hafta Çatalca’nın 18 yıldır ulaştırılamayan, doğal gaz bekleyen mahallelerini doğal gazla buluşturduk. Sadece bu kapsamda Çekmeköy’de 31 KM doğal gaz hattının da yapıldığını sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bugün de burada 1 milyon hemşehrimize hizmet verecek şebeke binamızın açılışı için bir aradayız. Bu binamızdan hizmet alacak tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz”.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler