1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Celal Bayar Üniversitesi 4 enerji hocası alacak

Celal Bayar Üniversitesi 4 enerji hocası alacak

Celal Bayar Üniversitesi, alternatif enerji kaynakları uzmanı 2 öğretim üyesi ile 2 öğretim görevlisini işe alacak. 

Celal Bayar Üniversitesi 4 enerji hocası alacak

Enerji Günlüğü - Celal Bayar Üniversitesi, alternatif enerji kaynakları uzmanı 2 öğretim üyesi ile 2 öğretim görevlisini işe alacak. 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü, Manisa Teknik Bilimler
Meslek Yüksekokulu Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programı’nda görevlendirmek üzere bir doktoru öğretim üyesi olarak; iki kişiyi de öğretim görevlisi olarak işe alacak. Üniversite Yüksekokul’un Elektrik programına da doktor unvanlı bir öğretim üyesi alacak. 

Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programı’ndaki doktor kadrosuna başvurmak isteyenlerin nükleer seviye yoğunluğu parametresinin enerji bağımlılığı konusunda çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Elektrik Programı’ndaki doktor kadrosu içinse, elektrik eğitimi alanında doktora yapmış olmak ve karşıt kublajlı anahtarlamalı relüktans makinaları ve dağınık OPC sistemleri konularında çalışmalar yapmış olmak gerekiyor. 

Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programı’nda öğretim görevlisi olarak çalışmak isteyenlerin ise Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında doktora yapıyor olmaları ya da Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği tezli yüksek lisans mezunu olup Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora yapıyor olmaları ve yükseköğretim kurumlarında en az 5 yıl ders verme deneyimine sahip olmaları gerekiyor. 

Doktor kadroları için yapılacak olan başvurular, en geç 29 Mayıs 2020 günü mesai bitimine kadar, diğer kadrolar için en geç 01 Haziran 2020 günü mesai bitimine kadar; Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi, Yunusemre, Manisa adresine yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler