1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Çelik ihracatçıları hurdayı masaya yatırıyor

Çelik ihracatçıları hurdayı masaya yatırıyor

Enerji Günlüğü - Çelik İhracatçıları Birliği Türk çelik sektöründe hurda kalitesi ve eksperliğinin önemini masaya yatırmaya hazırlanıyor.Çelik...

Çelik ihracatçıları hurdayı masaya yatırıyor
Enerji Günlüğü - Çelik İhracatçıları Birliği Türk çelik sektöründe hurda kalitesi ve eksperliğinin önemini masaya yatırmaya hazırlanıyor.

Çelik İhracatçıları Birliği bünyesinde faaliyet gösteren Matil Malzeme Test ve İnovasyon Laboratuvarları A.Ş.’nin eğitim misyonu kapsamında başlattığı “Çelik Teknoloji Seminer”lerinin ikincisi 26 Şubat 2014 Çarşamba günü Dış Ticaret Kompleksi'nde düzenlenecek. “Çelik Hurda Kalitesi ve Eksperliği” konusunda gerçekleştirilecek olan seminer, hurda toplayıcılarından geri dönüşüm tesis işletmelerine, satıcılardan son alıcı fabrikalara kadar tüm tarafları bir araya getirecek.

Türkiye, çelik üretiminde kullanılan hurdanın önemli bir bölümünü ithal etmek zorunda. Çelik sektörünün üretim yapısındaki gelişmeler ile hurda ithalatının da artması bekleniyor. Ancak sektörde faaliyet gösteren firmalar hurda konusunda önemli bir birikime sahip.Bu doğrultuda söz konusun kapasitenin kalitesinin değerlendirilmesi ve hurda eksperliğinin önemi de giderek artıyor.

“Çelik Hurda Kalitesi ve Eksperliği” seminerinde; Akredite Gözetim Firmaları Derneği ile birlikte konu tüm detayları ile ele alınacak. Ayrıca hurda eksperinin nitelikleri ve görevlerinin yanı sıra hurda standartları, grupları ve kaliteleri, çelik malzemeler ve üretim prosesleri ile çelik ve hurdanın ülkemizde ve dünyada önemi ile ilgili bilgiler de katılımcılarla paylaşılacak.

Çelik İhracatçıları Birliği’nin sektörün gelişimine yönelik çalışmaları kapsamında organize edilen seminer için kayıtlar devam ederken,ilgilenenlerin [email protected] kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler