1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Cemdağ`dan yüzde 70 tasarruflu yeni yol aydınlatma armatürü

Cemdağ`dan yüzde 70 tasarruflu yeni yol aydınlatma armatürü

Enerji Günlüğü - Cemdağ, tasarruflu yol aydınlatma armatürünü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a tanıttı.Uluslararası Enerji Kongresi...

Cemdağ`dan yüzde 70 tasarruflu yeni yol aydınlatma armatürü

Enerji Günlüğü - Cemdağ, tasarruflu yol aydınlatma armatürünü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a tanıttı.

Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı / EIF 2012'ye katılan Cemdağ'ın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sina Cem, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun’a yüzde 70’e varan enerji verimliliği sağlayan yol armatürü LED Magnum CL2025 hakkında bilgi verdi.

Sina Cem'in verdiği bilgilere göre LED teknolojisi kullanılarak geliştirilen yeni ürün Magnum CL2025, enerji verimliliğinde önemli oranda tasarruf sağlamanın yanı sıra M5, M4, M3 ve M2 yol aydınlatması sınıflarına da uyumluluk gösteriyor. 

Alüminyum enjeksiyon gövde yapısına sahip olan Magnum CL2025, altı farklı montaj modülü sayesinde farklı konsol açılarına uyumluluk gösteriyor.

Geri dönüşümlü hammaddeyle tasarlanan bu ürün, içerisinde civa veya herhangi zararlı bir gaz bulundurmuyor ve minimum 50 bin saat armatür ömrü sunuyor.

Özellikle yol aydınlatmasına uygun tasarlanan ve farklı bir optik sistemine sahip. Magnum CL2025'in bakım ve servis maliyeti de düşük.

Önceki ve Sonraki Haberler