1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Cengiz Eroldu OSD Başkanlığına devam edecek

Cengiz Eroldu OSD Başkanlığına devam edecek

Türkiye otomotiv sektörünün çatı kuruluşu Otomotiv Sanayii Derneği’nin (OSD) yeni döneminde Başkanlık görevine Cengiz Eroldu yeniden seçildi.

Cengiz Eroldu OSD Başkanlığına devam edecek

Enerji Günlüğü - Türkiye otomotiv sektörünün çatı kuruluşu Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), 49’uncu Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel Kurul’da 2022 yılında derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı devralan Cengiz Eroldu yeniden Başkan olarak seçildi. 

Eroldu, “Bu sene OSD’nin kuruluşunun 50. yılını kutluyoruz. Cumhuriyet tarihimizin yarısında var olan derneğimiz, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de ülkemizdeki otomotiv eko-sisteminin geliştirilmesi için çalışmalarını sürdürecek” açıklamasında bulundu.

YENİ YÖNETİM

Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Vekili Süer İsmail Sülün, Başkan Yardımcıları Erdoğan Şahin, İbrahim Aykut Özüner, Hüseyin Kaan Özkan ve Muhasip Üye Yusuf Tuğrul Arıkan oldu. OSD Yönetim Kurulunda yer alan diğer üyeler ise Güven Özyurt, Mehmet İzzet Kalaycı, Yavuz Barbaros Yıldırım, Okan Baş, Mehmet Şermet, Ahmet Serdar Görgüç ve Tolga Kaan Doğancıoğlu oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler