1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Central, PWC`ye erken satış yapacak

Central, PWC`ye erken satış yapacak

Enerji Günlüğü - Avustralyalı enerji şirketi Central Petroleum, Avustralya Kuzey Bölge Devleti elektrik ve su dağıtım şirketi PWC'ye erken doğalgaz satışı...

Central, PWC`ye erken satış yapacak

Enerji Günlüğü - Avustralyalı enerji şirketi Central Petroleum, Avustralya Kuzey Bölge Devleti elektrik ve su dağıtım şirketi PWC'ye erken doğalgaz satışı yapacak.

Avustralyalı enerji şirketi Central Petroleum, Avustralya Kuzey Bölge Devleti elektrik ve su dağıtım şirketi Power and Water Corp. (PWC) ile 2012 Eylül ayında yaptığı doğalgaz tedarik anlaşmasında öngörülenden önce doğalgaz tedariğine başlayacağını duyurdu.

Yeni anlaşmaya göre, Central Petroleum, Palm Vadisi doğalgaz sahasından gaz satışına acilen başlayacak. Bu da, bu yılın ikinci çeyreğinde tamamlanacak olan Dingo Gaz Sahasının faaliyete geçmesine katkıda bulunacak.

Central Petroleum yaptığı açıklamada, Palm Vadisinden erken gaz satışının halihazırda Santos şirketi ile yapılan anlaşma gereği yapılan üretimi biraz arttıracağını ve doğalgaz satış gelirlerini çok az bir masraf ile arttıracağını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler