1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Centrica: British Gas Residential birkaç aydır zarar ediyor

Centrica: British Gas Residential birkaç aydır zarar ediyor

Enerji Günlüğü – British Gaz’ın ana ortağı olan Centrica, British Gas Residential’ın son birkaç aydır zarar ettiğini ifade etti.Perşembe günü...

Centrica: British Gas Residential birkaç aydır zarar ediyor

Enerji Günlüğü – British Gaz’ın ana ortağı olan Centrica, British Gas Residential’ın son birkaç aydır zarar ettiğini ifade etti.

Perşembe günü İngiliz Centrica şirketi tarafından yapılan yazılı açıklamada İngiliz British Gas Residential’in birkaç aydır zarar ettiği belirtildi. British Gas Residential konutlardaki elektrik tarifesini 23 Kasım’dan geçerli olmak kaydıyla sırasıyla % 8,4 ve% 10,4 oranında yükseltti.

Açıklamada İngiliz Centrica şirketi İngiltere doğal gaz depolama ve gaz ocağı enerji üretimindeki piyasa koşullarındaki zorlu koşulları nedeniyle uyarıda bulundu. Son dönemdeki yatırım mallarının ve mal stokunun azalmasına rağmen Kuzey Denizi’nde varlığını sürdürme istemini de doğruladı.

2014 ÜRETİMİ TAHMİNLER ÇERÇEVESİNDE GERÇEKLEŞTİ

Açıklamaya göre, şirketin 2014 yılı doğal gaz üretimi tahminler çerçevesinde gerçekleşti. York projesindeki 2014 yılı üretimi tahmin edilenin çok az altında kalırken, Kew ve Grove projelerindeki doğal gaz üretimi tahmin edildiği miktarda gerçekleşti. Şirket aynı zamanda maliyet yönetimi çerçevesinde çekirdek olmayan varlıklardan çıkma imkanlarını gözettiklerini ve mevcut doğal gaz merkezlerinin etrafındaki aktiflerinde de seçici bir yatırım stratejisi benimsediğini vurguladı.

2013 İLK ON AYINDA ÜRETİM GEÇEN YILIN AYNI DÖNEMİNE GÖRE % 4 AZALDI

İngiltere’deki piyasa koşullarındaki en zorlayıcı ayağın elektrik üretimi olduğu belirtilen Şirket açıklamasında, şirketin yılın ilk on ayındaki üretim hacminin 2012 yılının aynı dönemine göre % 4 düşerek 7.2 TW/h olduğu ifade edildi. Mevcut koşullar altında 2013 yılında gaz ocağı elektrik üretiminin yaklaşık 130 milyon sterlin düşeceğini beklediklerini de eklediler.

Önceki ve Sonraki Haberler