1. HABERLER

  2. PETROL

  3. ‘Cep’lerde ucuz akaryakıt dönemi!

‘Cep’lerde ucuz akaryakıt dönemi!

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, tüketicilerin akıllı cep telefonlarıyla en ucuz akaryakıta ulaşılabilmesini sağlayacak bir program...

‘Cep’lerde ucuz akaryakıt dönemi!

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, tüketicilerin akıllı cep telefonlarıyla en ucuz akaryakıta ulaşılabilmesini sağlayacak bir program geliştirdi. Program sayesinde, Türkiye çapında 12 bin 870 adet lisanslı akaryakıt istasyonunun yeri ve istasyonlardaki anlık akaryakıt fiyatları, akıllı telefonlarda anında görülebilecek.

EPDK, iOS (iphone, ipad) ve android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar sayesinde tüketicinin en ucuz akaryakıta ulaşılabilmesini sağlayacak program geliştirdi. Deneme ve geliştirme aşaması tamamlanan programın, yurt genelindeki tüm istasyonları kapsaması ve fiyatların güncellik taşıması bu anlamda dünyada bir ilk olacak. Uygulamanın ios sürümünün Nisan ayı başında uygulama mağazasında yerini alması planlanıyor. Ardından, android işletim sistemleri için hazırlanan sürümü de sanal mağazalarda yerini alacak.

Önceki ve Sonraki Haberler