1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Cerean Enerji’den 315 milyon TL’lik finansman bonosu ihracı

Cerean Enerji’den 315 milyon TL’lik finansman bonosu ihracı

Cerean Enerji’nin tahsisli nitelikli yatırımcıya satış harici gerçekleştirdiği ilk finansman bonosu ihracı 315 milyon TL tutarında sonuçlandırıldı.

Cerean Enerji’den 315 milyon TL’lik finansman bonosu ihracı

Enerji Günlüğü - Cerean Enerji'nin yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yöntemi ile düzenlediği dördüncü finansman bonosu ihracı, ihraç tavanı olan 315 milyon TL tutarında sonuçlandırıldı.

Cerean Enerji, mali yapısını güçlendirmek ve finansman kaynaklarını çeşitlendirmek amacıyla finansman bonosu ihracı gerçekleştirdi. Şirketin yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yöntemi ile düzenlediği dördüncü finansman bonosu ihracı, yatırımcılardan gelen yüksek talep doğrultusunda ihraç tavanı olan 315 milyon TL tutarında sonuçlandırıldı.

“DÖRDÜNCÜ İHRACIMIZA LİMİTİN ÇOK ÜSTÜNDE TALEP GELDİ”

Cerean Enerji Genel Müdürü Onur Yazgan, ihraca dair yaptığı açıklamada, “Elektrik tedarik sektöründe tahsisli nitelikli yatırımcıya satış harici gerçekleştirdiğimiz ilk ihraç olma özelliği taşıyan bu işlem sayesinde, büyüme stratejimiz doğrultusunda planladığımız adımları atmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar farklı tarihlerde gerçekleştirdiğimiz üç başarılı tahvil ihracı sonrasında, bugünkü dördüncü ihracımıza da ihraç limitimizin çok üstünde talep gelmiş olması bizleri sevindirdi. Bu vesile ile şirketimize duydukları güveni bir kez daha teyit eden tüm yatırımcılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler