1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Çerkeş OSB’nin elektrik şebeke işi ihale edilecek

Çerkeş OSB’nin elektrik şebeke işi ihale edilecek

Enerji Günlüğü - Çankırı Çerkeş OSB’nin 2. Kısım alanına elektrik şebekesi yapım işi ihale edilecek.Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın...

Çerkeş OSB’nin elektrik şebeke işi ihale edilecek

Enerji Günlüğü - Çankırı Çerkeş OSB’nin 2. Kısım alanına elektrik şebekesi yapım işi ihale edilecek.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın kredi desteği ile Çankırı Çerkeş OSB Müteşebbis Heyet Başkanlığı sorumluluğunda OSB ikinci kısım alanına YG-AG elektrik şebekesi yapım işinin ihale edileceği duyuruldu.

İhale, 29.05.2018 tarihinde saat 10:00’da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası 1. Kat 159 nolu toplantı salonunda yapılacak. Sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. Keşif bedeli 1 milyon 12 bin TL olan ihalenin geçici teminat bedeli ise 70 bin 840 TL olarak belirlendi.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhale dokümanı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası Mustafa 1. Kat 155 nolu odasında veya Çankırı Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığının adreslerinde görülebilecek ve 350 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu. İstekliler tekliflerini, birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim vermek suretiyle birim fiyat esası üzerinden verecekler. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekli ile keşif bedeline teklif edilen indirim oranının uygulanması sonucu bulunan toplam sözleşme bedeli üzerinden birim fiyat esaslı sözleşme düzenlenecek. Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü olacak.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler