1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Çerkezköy termik için çevre danışmanlık hizmeti alınacak

Çerkezköy termik için çevre danışmanlık hizmeti alınacak

Enerji Günlüğü - Tekirdağ’da kurulması planlanan 990 MW’lık termik santral ve kömür ocağı, kireç taşı ocağı, kırma eleme tesisi ve düzenli...

Çerkezköy termik için çevre danışmanlık hizmeti alınacak

Enerji Günlüğü - Tekirdağ’da kurulması planlanan 990 MW’lık termik santral ve kömür ocağı, kireç taşı ocağı, kırma eleme tesisi ve düzenli atık depolama alanı için çevre danışmanlık hizmeti alınacak.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, “Çerkezköy Termik Santralı 990 Mwe Kömür Ocağı Kireç Taşı Ocağı, Kırma Eleme Tesisi ve Düzenli Atık Depolama Alanı Projesi için ÇED Raporu ve Çevre Danışmanlık Hizmet Alımı İşi” açık ihale usulü ile ihale edileceğini açıkladı. 

Sözleşme imza tarihinden itibaren 1 yıl geçerli olacak olan hizmet için ihale 23.10.2017 tarihinde saat 11:00’da EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/F-1 Oda No: C-3 Çankaya/Ankara adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar aynı adreste C-1 nolu odaya verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. İhale dökümanı da 118 lira karşılığında satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler