1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Çeşme ve Karaburun'da trafo merkezleri işlettirilecek

Çeşme ve Karaburun'da trafo merkezleri işlettirilecek

Enerji Günlüğü - Çeşme ve Karaburun  GIS İletim Trafo Merkezlerinin üç yıllığına  işletilmesi işi ihale edilecek.TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü,...

Çeşme ve Karaburun'da trafo merkezleri işlettirilecek

Enerji Günlüğü - Çeşme ve Karaburun  GIS İletim Trafo Merkezlerinin üç yıllığına  işletilmesi işi ihale edilecek.

TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü, TMİ-400/17.3-1 grup kapsamında ÇEŞME ve TMİ-400/17.3-2 grubu kapsamında KARABURUN GIS İletim Trafo Merkezlerinin bakım ve güvenlik hizmetleri hariç, işletme ile ilgili hizmetlerin Teknik Şartname ve Sözleşme hükümleri doğrultusunda hizmet alımı yolu ile yapılması işi TEİAŞ’nin 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 3/g Yönetmeliği 19. maddesinde belirtilen açık ihale usulü ile ihale edileceğini duyurdu.

İhale konusu hizmet alımı, Çeşme, Karaburun trafo merkezlerinin bulunduğu İl, ilçe, belde vs yapılacak ve süresi 3 yıl olacak. 

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 06/10/2016 tarihinde saat 14:00’da TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü Üniversite Caddesi No: 57 Bornova/İZMİR adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü Üniversite Caddesi No: 57 Bornova/İZMİR adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dokümanı TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü Üniversite Caddesi No: 57 Bornova/İZMİR adresinde görülebilecek ve 350 TL + KDV karşılığı aynı adresten veya 375 TL bedelle posta yoluyla temin edilebilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler