1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Ceva Lojistik tesislerinde düşük karbonlu elektrik tüketecek

Ceva Lojistik tesislerinde düşük karbonlu elektrik tüketecek

Ceva Lojistik, 2022’den bu yana enerji verimliliği konusundaki uygulamalarına, 2025’e kadar düşük karbonlu elektrik tüketimi altyapısıyla sürdürüyor.

Ceva Lojistik tesislerinde düşük karbonlu elektrik tüketecek

Enerji Günlüğü - Ceva Lojistik, 2022’den bu yana enerji verimliliği konusundaki uygulamalarına, 2025’e kadar düşük karbonlu elektrik tüketimi altyapısıyla sürdürüyor. 

Ceva Lojistik Ltd. Şti. (Ceva Lojistik Türkiye), kontratlı depolarında düşük karbonlu elektrik tüketimi için gereken altyapıyı, 2025 yılına kadar tamamlayacak. Şirketin bu projesinde güneş enerjisi altyapısı başrolü oynuyor. 

Enerji verimliliği konusunda çeşitli adımlar atan Ceva Lojistik Türkiye, daha önce bütün tesislerindeki aydınlatma modüllerinin %80’ini LED aydınlatma araçlarıyla değiştirmişti. Şirket 2023 yılı sonuna kadar bu konudaki çalışmalarını tamamlayıp, dünya çağındaki bütün tesislerini LED aydınlatma kullanır hale getirecek. 

Şirketin enerji verimliliği vizyonunda depolarındaki güneş panellerinin sayısını üç katına çıkarmak da var. Ceva Lojistik, enerji verimliliği yatırımlarının bir parçası olarak 2023'ün sonuna kadar depolarının tamamını LED aydınlatmaya geçirmiş olacak. Ceva ayrıca, enerji tüketimini azaltmak ve enerji verimliliğini arttırmak için bir dizi ısıtma ve soğutma projesini de uygulamaya başladı.

Önceki ve Sonraki Haberler