1. HABERLER

  2. NÜKLEER

  3. Çevre Bakanı Akkuyu NGS sahte imza iddialarını yalanladı

Çevre Bakanı Akkuyu NGS sahte imza iddialarını yalanladı

Enerji Günlüğü - Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Mersin Akkuyu Nükleer Santrali’nin ÇED raporunda sahte imza iddiasını yalanladı.Çevre...

Çevre Bakanı Akkuyu NGS sahte imza iddialarını yalanladı

Enerji Günlüğü - Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Mersin Akkuyu Nükleer Santrali’nin ÇED raporunda sahte imza iddiasını yalanladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Mersin Akkuyu Nükleer Santrali’nin ÇED raporunda sahte imza haberini ‘parazit haber’ olarak değerlendirerek, haberi yalanladı.

“Bu ülkenin lider olmasını kimse engelleyemeyecek.” diyen Güllüce, “Bu, lüzumsuzlukla iştigaldir. Türkiye Cumhuriyet Devleti ve bu millet, bu istemeyenlere rağmen gelişecek ve kalkınacaktır. Böyle parazit haberlerle, kafa bulandırma ile bir yere varılacağı da yok. Hiçbir engelleme bu milletin zenginliğini, bu ülkenin kalkınmasını, bu ülkenin lider ülke olmasını engelleyemeyecektir. Bunları yazdıranlara ve yazanlara söylüyorum; boşuna uğraşıyorsunuz. Bu millet gelişecek. Dünyanın 10 büyük ekonomisinden birisi olacak. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, sizi kimler yönlendiriyorsa yönlendirsin, ama bu ülke teknikte, ekonomide gelişecek. Bu millet ayağa kalktı, durduramayacaksınız. Lüzumsuz şeylerle dünya milletleri arasında Türkiye’nin itibarını azaltmaya yönelik bir organizasyon bu laflar. Kendi milletine bu yapılabilir mi? diye de siz onlara bir sorun bakalım.”

AKKUYU NÜKLEER ÇED RAPORUNDA SAHTE İMZA İDDİASI


DOKAY ÇED MÜHENDİSLİK'TEN SAHTE İMZA AÇIKLAMASI

Önceki ve Sonraki Haberler