1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Çevre bakanından belediyelere kentsel dönüşüm çağrısı

Çevre bakanından belediyelere kentsel dönüşüm çağrısı

Enerji Günlüğü - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, parti ayrımı yapmadan tüm belediye başkanlarına, kentsel dönüşümün rantsal paylaşıma...

Çevre bakanından belediyelere kentsel dönüşüm çağrısı

Enerji Günlüğü - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, parti ayrımı yapmadan tüm belediye başkanlarına, kentsel dönüşümün rantsal paylaşıma dönüşmemesi için hazırlık yapma çağrısında bulundu.

5. Uluslararası Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı ICSG İstanbul 2017, Harbiye’deki İstanbul Kongre Merkezi’nde başladı. Açılışta konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm konusunda hazırlıkları olduğunu ve bu konuda destekleri maksimuma çıkarabilmek için hazırlık yaptıklarını kaydederek, tüm belediye başkanlarına bu konuyu gündemlerine alıp hazırlık yapmaları çağrısında bulundu. 

Özhaseki, "Ne olur mahallelerinizi gözden geçirin. Hangi partiden olursanız olun, kapımız sonuna kadar açık. Vatandaşla görüşmeye başlayın, kentlerinizi dönüştürün. Bir kısım arkadaşlar sloganlarını ortaya koyuyor, sonra ortada görünmüyor. Belediye başkanlığı para, mekan ve hepsinden önemlisi insan yönetimidir. Bazı başkanlarımız da 'kentsel dönüşüm rantsal dönüşüme döndü' deyip kenara çekiliyor. Yok kardeşim, hazırlığını yap, rantsal paylaşıma dönüşmesin. Yerinde, doğru dönüşüm yap. Bunu lütfen bütün belediye başkanı arkadaşlarımız gündemlerine alsınlar. Yoksa sorumluluklarını yerine getirmiş olmazlar. Kentsel dönüşüm konusunda çalışmalarımız var. Bu destekleri maksimuma çıkarabilmek için hazırlık yapıyoruz" dedi. 

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler