1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Çevre Bakanlığı enerji verimliliği danışmanlık hizmeti alacak

Çevre Bakanlığı enerji verimliliği danışmanlık hizmeti alacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Adana, Mersin ve Osmaniye illerindeki 6 adet kamu binasında enerji verimliliği işleri için danışmanlık hizmeti alacak. 

Çevre Bakanlığı enerji verimliliği danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Adana, Mersin ve Osmaniye illerindeki 6 adet kamu binasında enerji verimliliği işleri için danışmanlık hizmeti alacak. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Uygulamaları Projesi kapsamında Adana, Mersin ve Osmaniye’de bulunan 6 adet kamu binasıyla ilgili; Kamu Binaları Enerji Verimliliği Tadilat Uygulama Projeleri ve İnşaat Müşavirliği hizmeti satın almak üzer ihale yapacak. 

İhaleye konu olan binalar ve yapı alanı yüzölçümleri aşağıdaki gibi olacak. 

  • Adana Yüreğir Devlet Hastanesi: 76.003m2
  • Mersin Üniversitesi Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakültesi: 27.285m2
  • Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi: 27.481m2
  • Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi: 96.000m2
  • Osmaniye Valiliği: 44.472,87m2
  • Osmaniye Kız Öğrenci Yurdu (Yönetim Binası ve A-B-C Blokları): 18.530m2.

İsteklilerin en az 10 yıldır danışmanlık sektöründe hizmet veriyor olmaları; şartnamede belirtilen işlerle ilgili en az 5 yıllık tecrübe sahibi olmaları; mali ve idari yeterlilik evrakını ibraz etmeleri ve şartnamede bildirilen uzman çalışanların varlığını kanıtlamaları gerekiyor. 

İlgi Beyanı Dosyalarının en geç 21 Eylül 2021 tarihinde, saat 16.00’ya kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Dış Yatırım Departmanı, Proje Direktörü Esra Turan Tombak, Mustafa Kemal Mahallesi, Eskişehir Devlet Yolu 9 Km, Dumlupınar Bulvarı, No: 278, Kat: 2, Oda: 2-170, 06510, Çankaya, Ankara adrese şahsen teslim edilmesi ya da epostayla veya kurye ile iletilmesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler