1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ceyhan Biyokütle Santrali ÇED raporu görüşe açıldı

Ceyhan Biyokütle Santrali ÇED raporu görüşe açıldı

Enerji Günlüğü - Ekton Enerji’nin Adana’da yapmayı planladığı Ceyhan Biyokütle Santrali projesi ÇED raporu on günlüğüne halkın görüşüne açıldı.Çevresel...

Ceyhan Biyokütle Santrali ÇED raporu görüşe açıldı

Enerji Günlüğü - Ekton Enerji’nin Adana’da yapmayı planladığı Ceyhan Biyokütle Santrali projesi ÇED raporu on günlüğüne halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada Adana ili Ceyhan ilçesinde Ekton Enerji Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.tarafından yapılması planlanan Ceyhan Biyokütle Santrali projesi ile ilgili olarak hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu’nun, İnceleme ve Değerlendirme Komisyonunca yeterli bulunarak, nihai kabulünün gerçekleştirildiği belirtildi.

Komisyonun sonuçlandırdığı Çevresel Etki Değerlendirme Raporu halkın görüş ve önerilerini almak üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde ve Bakanlıkta on(10) gün görüşe açıldı.

Görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler