1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ceyhan Termik ÇED raporu halkın görüşüne açıldı

Ceyhan Termik ÇED raporu halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Çalışkan Enerji tarafından Adana'da yapılması planlanan Ceyhan İthal Kömüre Dayalı Termik Santrali ve Kül Depolama Alanı projesi...

Ceyhan Termik ÇED raporu halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Çalışkan Enerji tarafından Adana'da yapılması planlanan Ceyhan İthal Kömüre Dayalı Termik Santrali ve Kül Depolama Alanı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, Adana ili Ceyhan ilçesi sınırları içerisinde Çalışkan Enerji San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Ceyhan İthal Kömüre Dayalı Termik Santrali ve Kül Depolama Alanı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyasının halkın görüşüne açıldığı duyuruldu.

HALKIN KATILIM TOPLANTISI 8 OCAK 2015’TE

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 08/01/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek. ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve ADANA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler