1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ceylanpınar DEDAŞ merkezdeki trafoyu yeniledi

Ceylanpınar DEDAŞ merkezdeki trafoyu yeniledi

Enerji Günlüğü - DEDAŞ Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesindeki Müdürlüğü’nde bulunan ve aşırı yüklenme ve kaçak elektrik kullanımdan dolayı...

Ceylanpınar DEDAŞ merkezdeki trafoyu yeniledi

Enerji Günlüğü - DEDAŞ Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesindeki Müdürlüğü’nde bulunan ve aşırı yüklenme ve kaçak elektrik kullanımdan dolayı patlayan trafoyu yeniledi.

Ceylanpınar DEDAŞ İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma kapsamında merkezdeki trafo yenilendi.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde DEDAŞ Müdürlüğü’nde bulunan elektrik trafosu aşırı yüklenme ve kaçak elektrik kullanımdan dolayı patladı. Patlama nedeniyle trafo kullanılamaz hale geldi ve Aydınlık Mahallesi uzun süre elektriksiz kaldı. Ekipler trafoyu yenisiyle değiştirdiler.

İlçeye kurulan trafo, 630 kw, 22 adet 9 tanesi müşterek, 11 tane de AG taşıyıcı durdurucu teller Aster’e çevrilerek enerji düşümü önlendi. Aboneler faz dengelemesi yapılarak daha güçlü enerji verilmiş oldu.

Aydınlık Mahallesi sakinleri“ Günlerdir voltaj düşüklüğü ve elektrik kesintisi nedeniyle mahalle sakinlerinin ev aletleri kullanılamaz hale geliyordu. Bu sıkıntının tek çözümü yeni bir elektrik trafosuydu.Mahalle halkının talebini yerine getiren DEDAŞ İşletme Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz ” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler